Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombavagdalt

Gombavagdalt
Gombavagdalt
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez a családunkba egy nagyon régi recept. Régen is készítettem. Most eszembe jutott :).

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát meghámozzuk, és lereszeljük. Gombát egy kis olajon megdinszteljük.
  2. Összekeverjük a tojásokkal, a meghámozott és finomra vágott vöröshagymával, a gombával, a fokhagymával, fűszerekkel, és annyi zsemlemorzsával, hogy formázható masszát kapjunk.
  3. Nedves kézzel pogácsát alakitunk belőle, majd zsemlemorzsába forgatjuk, és kiolajozott tepsibe fektetjük, és sütjük.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • költség: 800 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 557
elküldve: 1
receptkönyvben: 160
elkészítve: 5/15
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1082 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

egyéb elnevezések

gombafasírt, gombás-burgonyás vagdalt

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

175
gomba 25 dkg
burgonya 2 közepes db
napraforgó olaj 4 ek
zsemlemorzsa 1 ek
vöröshagyma 1 nagy fej
tojás 2 db
fokhagyma 2 gerezd
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint