r
Nosalty Logó

Gombás-zöldbabos rántott hús

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Szimran
Gombás-zöldbabos rántott hús
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 1661 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 6641 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    83.8 g

Zsír

  • Összesen
    94.8 g
  • Telített zsírsav
    37 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    474 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2375.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    304 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    985 mg
  • Nátrium
    798 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    118.3 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    435.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    171 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    22 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    158 micro
  • Kolin:
    338 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    30 micro
  • β-karotin
    184 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    539 micro
Összesen 1661 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    335.4 g

Zsír

  • Összesen
    379.3 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    134 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    72 g
  • Koleszterin
    1894 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9500.3 g
  • Cink
    29 mg
  • Szelén
    519 mg
  • Kálcium
    1215 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    568 mg
  • Foszfor
    3940 mg
  • Nátrium
    3191 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    473.1 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    1742 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    682 micro
  • B6 vitamin:
    9 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    49 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    392 micro
  • K vitamin:
    107 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    89 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    632 micro
  • Kolin:
    1352 mg
  • Retinol - A vitamin:
    615 micro
  • α-karotin
    121 micro
  • β-karotin
    735 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2155 micro
Összesen 6641 kcal
  • 11% Fehérje
  • 16% Szénhidrát
  • 13% Zsír
  • 59% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    10.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    270.3 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    112 mg
  • Nátrium
    91 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    19 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    61 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeleteket megmossuk, kiklopfoljuk. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. A hagymát vékony szeletekre szeleteljük, a megtisztított gombákat szintén. A babot tetszés szerinti nagyságúra daraboljuk.
  2. Egy serpenyőbe egy kevéske olajat hevítünk, megpirítjuk a hagymát, gombát, zöldbabot. Hozzáöntjük a tejszínt, majd Creme Fraichet, sózzuk, borsozzuk.
  3. Kivajazunk egy tepsit, belefektetjük a hússzeleteket. Elosztjuk a tetejükön a gombás, babos szószt. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percet sütjük. Az első 15 percben takarjuk le alufóliával.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 48
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 2775
  • Feltöltés dátuma: 2019. június 18.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Gombás-zöldbabos rántott hús
Szimran 144 recept

Egy rántotthús-variáció, a zöldbabot ízlés szerint bármely más zöldséggel variálhatjuk. 

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek