Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-zöldbabos rántott hús

Gombás-zöldbabos rántott hús
Gombás-zöldbabos rántott hús
60 perc / előkészület: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy rántotthús-variáció, a zöldbabot ízlés szerint bármely más zöldséggel variálhatjuk. 

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hússzeleteket megmossuk, kiklopfoljuk. Bepanírozzuk, és forró olajban kisütjük. A hagymát vékony szeletekre szeleteljük, a megtisztított gombákat szintén. A babot tetszés szerinti nagyságúra daraboljuk.
  2. Egy serpenyőbe egy kevéske olajat hevítünk, megpirítjuk a hagymát, gombát, zöldbabot. Hozzáöntjük a tejszínt, majd Creme Fraichet, sózzuk, borsozzuk.
  3. Kivajazunk egy tepsit, belefektetjük a hússzeleteket. Elosztjuk a tetejükön a gombás, babos szószt. Előmelegített sütőben 180 fokon 30 percet sütjük. Az első 15 percben takarjuk le alufóliával.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 10
össznézettség: 2 351
elküldve: 0
receptkönyvben: 19
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
124 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: német
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

rántott szelet zöldbabbal

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1661
sertés rövidkaraj 1 kg
finomliszt 250 g
tojás 4 db
zsemlemorzsa 300 g
zöldbab 200 g
gomba 250 g
vöröshagyma 3 közepes db
főzőtejszín 300 ml
crème fraîche 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint