Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-sonkás saláta

Gombás-sonkás saláta
Gombás-sonkás saláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon sokat ettünk az ünnepek alatt? Mit kezdjünk a húsvét után megmaradt sonkával? Ebben segít ez a remek húsvéti után kímélő saláta!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A friss hozzávalókat (csiperkegomba, retek és spenót) leöblítjük és felszeleteljük, majd egy tálra helyezzük.
  2. Tetejére rakjuk a csíkokra vágott, főtt sonkát.
  3. A dresszinghez összekeverjük a joghurtot, az apróra vágott petrezselymet és az apróra vágott hagymát, majd sózzuk.
  4. Kínálhatjuk külön kis tálkában is a salátaöntetet, de meglocsolhatjuk vele a friss tavaszi-húsvéti salátánkat is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 529
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: saláta
szezon: tavasz
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

sonkasaláta, friss tavaszi saláta

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

98
csiperkegomba 8 közepes db
spenót 200 g
retek 3 db
főtt sonka 100 g
joghurt 200 ml
lila hagyma 1 közepes db
petrezselyem 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint