Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás-pórés rizottó

Gombás-pórés rizottó
Gombás-pórés rizottó
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors és egyszerű étel. Remek kármentő, mert maradék sültekkel a végén fel lehet dúsítani, vagy húsevők tehetnék bele csirkemellet. Ízlés kérdése.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Aprítsuk fel a zöldségeket. A szalonnát süssük zsírjára, majd a szűrőkanállal szedjük ki.
  2. Zsiradékon pároljuk félkészre a pórét és a répát.
  3. Majd adjuk hozzá a gombát és a rizst, és pirítsuk tovább, amíg a gomba meg nem sül kissé, és a rizs üveges nem lesz.
  4. Adjuk hozzá fűszereket, és sózzuk meg.
  5. Öntsük fel alaplével, és főzzük készre a rizst. Ha lefő az alaplé, folyamatosan pótoljuk.
  • elkészítettem: 6 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 586
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Konczsuzsi

Mióta szakács: 2009.04.11.
12 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gombás rizs zöldségekkel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

501
csiperkegomba 50 dkg
füstölt szalonna 15 dkg
sárgarépa 2 közepes db
póréhagyma 1 db
rizottó rizs 20 dkg
alaplé 12 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
őrölt fűszerkömény 0 ízlés szerint