Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás paprikás szelet

Gombás paprikás szelet
Gombás paprikás szelet
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon kis egyszerű, de annál nagyszerűbb és laktató étel, nagyon szeretem, mert a gomba különlegessé teszi! Kezdőknek is bátran ajánlom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kockázzuk fel a hagymákat, és dinszteljük meg pici olajon. Rakjuk rá a sózott és klopfolt karajszeleteket, és pirítsuk át kicsit. Öntsük 3 dl vízzel. Ez a mennyiség a hús teljes puhulásáig pótolandó az elpárolgás miatt.
  2. Adjuk hozzá a fűszerpaprikát és a felszeletelt gombát.
  3. A hús kb. 30-40 perc alatt megpuhul. Amennyiben a szaft nem túl sűrű, sűrítsük 1 kanál liszttel.
  4. Tálaljuk tarhonyával, díszítsük vágott petrezselyemmel, kínálhatjuk tejföllel is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 2 847
elküldve: 1
receptkönyvben: 59
elkészítve: 8/8
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
115 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás karaj, gombás sertéskaraj, sertéskaraj gombás szaftban

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

279
napraforgó olaj 2 ek
lila hagyma 2 kis db
fűszerpaprika 2 kávéskanál
sertés rövidkaraj 500 g
víz 3 dl
csiperkegomba 500 g
0 ízlés szerint