Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Óvári szelet VnéEdit konyhájából

Óvári szelet VnéEdit konyhájából
Óvári szelet VnéEdit konyhájából
65 perc / előkészület: 20 perc főzés: 15 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sajt, vargánya gomba, sonka, különös ízhatás így együtt.

Nagyon finom, bármely hússal készítve is.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kiklopfolt hússzeleteket sózzuk, borssal meghintjük és mindkét oldalát lisztbe forgatva forró olajban kisütjük. Egy hőálló tálba tesszük egymás mellé.
  2. A hagymát apróra vágjuk, egy evőkanál olajon átfuttatjuk, rátesszük a szeletelt gombát. Sózzuk, borsozzuk, aprított petrezselyem zöldjével, zúzott fokhagymával ízesítjük. Addig sütjük, míg zsírjára nem sül.
  3. A tálban várakozó húsra pakoljuk a gombát, befedjük gépsonkával és a szeletelt sajttal.
  4. 200 fokra melegített sütőben addig sütjük, míg a sajt ráolvad.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 3 458
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

VnéEdit

Mióta szakács: 2013.04.03.
295 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sajtos-gombás rántott hús, rántott-sült hús

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1299
sertéshús 60 dkg
lapkasajt 4 db
gépsonka 10 dkg
vargánya gomba 20 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
petrezselyem 0 ízlés szerint
finomliszt 5 dkg
napraforgó olaj 3 dl