Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombás mozzarellás paradicsomszósz tésztával

Gombás mozzarellás paradicsomszósz tésztával
Gombás mozzarellás paradicsomszósz tésztával
50 perc / előkészület: 20 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A paradicsomos szószokat szeretem nagyon, és a tésztaféléket is. 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olajon a felszeletelt gombát megpároljuk, míg levet nem ereszt, majd megsózzuk, és pároljuk tovább, míg puha nem lesz.
  2. Majd beleöntjük a két konzerv paradicsomot, és megsózzuk még (ha kell).
  3. Addig főzzük így, míg egy kevés lé el nem párolog, és a darabolt paradicsom picit szét nem fő.
  4. Majd ha már forr, beletesszük a mozzarella golyókat, és addig kavargatjuk, míg el nem olvad.
  5. Míg a szósz készül, addig a tészta vizét feltesszük (mire kész a szósz, kb. addigra kész a tészta is).
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 434
elküldve: 1
receptkönyvben: 35
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

mokiviki

Mióta szakács: 2014.09.07.
27 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

paradicsomos szósz, paradicsomos gombás tészta, paradicsomos tészta gombával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

543
csiperkegomba 500 g
mozzarella 200 g
olívaolaj 3 ek
konzerv paradicsom 800 g
0 ízlés szerint
fusilli tészta 100 g
tészta 200 g