Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gombakrémleves zellerrel

Gombakrémleves zellerrel
Gombakrémleves zellerrel
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jön a tél, a hideg, kell egy kis melengetés a testünknek és a lelkünknek is. Erre tökéletes megoldás ez a gombakrémleves, amely egy kis zellerrel van megbolondítva. Fázósoknak melegen ajánlott! :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat apró darabokra vágjuk, kevés olajon megpirítjuk. Felöntjük alaplével vagy vízzel, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint fűszerezzük.
  2. Miután a zöldségek puhára főttek, kézi mixerrel leturmixoljuk. Kész is van, fogyasszuk egészséggel!
  3. Kínálhatunk hozzá kenyérkockát, pirított baconszalonnát, reszelt sajtot, esetleg feta sajt kockákat is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 660
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombakrémleves, zelleres gombakrémleves, krémleves gombából

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

102
napraforgó olaj 1 ek
alaplé 1.5 l
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
csiperkegomba 250 g
zeller 200 g
póréhagyma 1 db
burgonya 1 db