Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gomba chilis joghurtmártásban

Gomba chilis joghurtmártásban
Gomba chilis joghurtmártásban
38 perc / előkészület: 25 perc főzés: 13 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha van friss korianderünk, tálalás előtt szórjuk meg a kész ételt durvára vágott korianderrel. Én chapatival tálaltam, de tálalhatjuk főtt rizzsel is.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, vastag szeletekre vágjuk.
  2. A gheet felforrósítjuk, beleszórjuk a hagymát, kb. 5 percig sütjük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát, és további 2 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük a paradicsommal. Hozzákeverjük a kurkumát, garam masalát és a chilit, és kb. 3 percig főzzük.
  4. Sóval, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a gombát, kb. 10 percig főzzük, míg a gomba megfő és a fölösleges folyadék elpárolog.
  5. Levesszük a tűzről, apránként hozzákeverjük a joghurtot.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 966
elküldve: 3
receptkönyvben: 92
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pörkölt
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

joghurtos gombaszósz, gombamártás, görög joghurtos gombamártás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

225
ghee 4 ek
vöröshagyma 2 nagy db
fokhagyma 4 gerezd
konzerv paradicsom 400 g
kurkuma 1 tk
garam masala 1 teáskanál
chili 0.5 tk
csiperkegomba 750 g
cukor 1 csipet
0 ízlés szerint
görög joghurt 125 ml