r
Nosalty Logó

Gomba chilis joghurtmártásban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Gomba chilis joghurtmártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 223 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 895 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 53 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.8 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    349.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    35 mg
  • Foszfor
    203 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.1 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    23 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    54 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    288 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2745 micro
  • Lut-zea
    89 micro
Összesen 223 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    35.2 g

Zsír

  • Összesen
    59.3 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    120 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1398 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    74 mg
  • Kálcium
    258 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    140 mg
  • Foszfor
    813 mg
  • Nátrium
    97 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    76.3 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1342.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    471 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    92 mg
  • D vitamin:
    51 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    30 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    216 micro
  • Kolin:
    186 mg
  • Retinol - A vitamin:
    376 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1152 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10980 micro
  • Lut-zea
    354 micro
Összesen 895 Kcal
  • 2% Fehérje
  • 5% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 89% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.1 g

Zsír

  • Összesen
    3.5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    83 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    48 mg
  • Nátrium
    6 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    28 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    22 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    652 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 53 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hagymát meghántjuk, apró kockákra vágjuk. A gombát megtisztítjuk, vastag szeletekre vágjuk.
  2. A gheet felforrósítjuk, beleszórjuk a hagymát, kb. 5 percig sütjük, majd hozzáadjuk az áttört fokhagymát, és további 2 percig pirítjuk.
  3. Felöntjük a paradicsommal. Hozzákeverjük a kurkumát, garam masalát és a chilit, és kb. 3 percig főzzük.
  4. Sóval, cukorral ízesítjük, hozzáadjuk a gombát, kb. 10 percig főzzük, míg a gomba megfő és a fölösleges folyadék elpárolog.
  5. Levesszük a tűzről, apránként hozzákeverjük a joghurtot.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 6525
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 12.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ha van friss korianderünk, tálalás előtt szórjuk meg a kész ételt durvára vágott korianderrel. Én chapatival tálaltam, de tálalhatjuk főtt rizzsel is.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek