Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Gersli- vagy rizsleves

Gersli- vagy rizsleves
Gersli- vagy rizsleves
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsmentes napokon készítem, finom, tartalmas leves, noha hús nincs benne.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát kockára vágjuk, olajon megdinszteljük, hozzáöntjük a megmosott gerslit/rizst, párszor átkeverjük, majd felöntjük 1 liter vízzel.
  2. Sózzuk, borsozzuk, és főzzük 20 percet, majd hozzáadjuk a feldarabolt zöldségeket, zöldbabot, zellerlevelet, és készre főzzük.
  3. A végén, ha túl sűrű lenne, adjunk hozzá vizet, és ízesítsük szükség szerint.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 831
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

márti1218

Mióta szakács: 2017.08.08.
71 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

gerslileves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

289
gersli 1 bögre
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 2 ek
sárgarépa 2 közepes db
fehérrépa 1 nagy db
karalábé 1 közepes db
zellerlevél 1 db
zöldbab 20 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
víz 10 dl