Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fűszeres húsgolyó

Fűszeres húsgolyó
Fűszeres húsgolyó
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt összedobható, adalékmentes, nagyon szaftos és intenzíven fűszeres húsgolyókat mutatunk nektek. Próbáljátok ki, mert szinte bármihez jól passzol! 

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy tálba kimérünk minden hozzávalót. Kézzel alaposan összegyúrjuk az egészet egynemű masszává.
  2. Nedves kézzel diónyi golyókat formázunk belőle, és sütőpapírral bélelt tepsire pakoljuk őket.
  3. 180°C-ra előmelegített sütőben 20 percet sütjük a húsgolyókat.
  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 4 466
elküldve: 0
receptkönyvben: 81
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gerzsenyi Flóra

Mióta szakács: 2018.07.18.
50 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
konyha: indiai
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatitkok: gourmet
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres pulykafasírt

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

129
darált pulykahús 50 dkg
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
koriander 1 csokor
fűszerpaprika 4 ek
koriandermag 2 ek
kurkuma 2 tk
gyömbér 2 ek
1 tk
limelé 0.5 lime-ból nyert
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 2 teáskanál