Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bárányfasírt sütőből

Bárányfasírt sütőből
Bárányfasírt sütőből
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyorsan elkészíthető, egészséges és nagyon finom. A borókabogyó jól illik a bárányhúshoz. Hidegen és melegen is fogyasztható.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Saláta, burgonya mellé, piknikre kiváló.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A borókabogyót és rózsaborzsot mozsárban összetörjük.
  2. A fokhagymát áttörjük.
  3. A darált bárányhúst, borókabogyót, rózsaborsot, fokhagymát, koriandert, zsályát, tojást és sót összegyúrjuk.
  4. Golflabda nagyságú golyókat formálunk, és sütőlapra helyezzük. 10 db lett belőle.
  5. 180 Celsus fokos sütőben 30 perc alatt készre sütjük.
  6. Hidegen és melegen is egyaránt finom.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • költség: 1250 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 472
elküldve: 0
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fűszeres bárány, sült bárány fasírozott

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

353
bárányhús 50 dkg
fokhagyma 2 gerezd
borókabogyó 6 db
rózsabors 0.5 kávéskanál
koriander 1 késhegynyi
zsálya 1 késhegynyi
1 kávéskanál
tojás 1 db