r
Nosalty Logó

Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Zsófi.M
Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 640 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 2554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
Összesen 159 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    37.3 g

Zsír

  • Összesen
    32.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    247 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2812.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    827 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    615 mg
  • Nátrium
    1246 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    48 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    260 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    55 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    110 micro
  • Kolin:
    172 mg
  • Retinol - A vitamin:
    259 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    11 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    282 micro
Összesen 640 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    149.4 g

Zsír

  • Összesen
    128.3 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    34 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    987 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11250.1 g
  • Cink
    17 mg
  • Szelén
    194 mg
  • Kálcium
    3309 mg
  • Vas
    16 mg
  • Magnézium
    266 mg
  • Foszfor
    2460 mg
  • Nátrium
    4983 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    191.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    603.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1039 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    219 micro
  • K vitamin:
    23 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    441 micro
  • Kolin:
    688 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1036 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1127 micro
Összesen 2554 kcal
  • 14% Fehérje
  • 18% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    703.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    207 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    154 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    37.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    43 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 159 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A szikkadt kenyeret kis kockákra vágjuk, beáztatjuk a tejbe.
  2. A lilahagymát karikákra vágjuk és vajon puhára pároljuk, majd félretesszük hűlni.
  3. Közben 20 dkg sajtot apró kockákra vágunk, a maradékot lereszeljük.
  4. Ha kihűlt a hagyma, összekeverjük a kockázott sajttal és a reszelt sajt felével.
  5. A tojásokat egy tálba ütjük, hozzákeverjük a mustárt, sózzuk, borsozzuk, szerecsendióval és kis chilivel ízesítjük.
  6. Ezt összekeverjük a hagymás sajttal, majd összeforgatjuk a kenyérrel, és az egészet egy kivajazott jénaiba öntjük.
  7. Sütőben készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 408
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 18
  • Össznézettség: 21720
  • Feltöltés dátuma: 2012. április 02.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Füstölt sajtos-lilahagymás kenyérpuding
Zsófi.M 39 recept

Ezt a receptet az Ottis főz blogon találtam, majd kicsit átalakítottam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek