Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás bulgur kecskesajttal

Céklás bulgur kecskesajttal
Céklás bulgur kecskesajttal
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű, de nagyszerű előétel vagy köret, ami pillanatok alatt elkészíthető, mégis különleges. Rizzsel, rizottóként is el tudom képzelni ezt az ételt, legközelebb ki is fogom próbálni. A bulgur egyre népszerűbb köretként, mivel gyorsan elkészíthető, továbbá rostokban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Próbáljátok ki Ti is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bulgurt a csomagoláson található leírás szerint megfőzzük, a főzéshez szükséges vízből 1 bögrényit céklalével helyettesítünk.
  2. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben meggrillezzük.
  3. A bulgurt a grillezett kecskesajttal tálaljuk, apróra vágott petrezselyemmel és dióval díszíthetjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 847
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Pink.Cékla

Mióta szakács: 2017.08.24.
49 recept

receptjellemzők

kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
konyhatitkok: gourmet
alkalom: karácsonyi receptek, Valentin-nap, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: török
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

kecskesajtos bulgur

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

285
bulgur 1 bögre
céklalé 2.5 dl
kecskesajt 10 dkg
0 ízlés szerint
víz 3 dl