Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Frida Kahlo cukkinisalátája

Frida Kahlo cukkinisalátája
Frida Kahlo cukkinisalátája
45 perc / előkészület: 5 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kedvenc festőnőmtől hoztam már nektek egy karácsonyi narancsos kekszet, most itt van valami a nyárra is! recept a Saveur magazinból!

hozzávalók / 6 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az olívaolajat, a sót, cukrot, és a balzsamecetet egy befőttes üvegbe tesszük, és jól összerázzuk. Félretesszük, míg a saláta készül.
  2. A cukkinit megmossuk, és vékony karikára vágjuk. 2 kanál olívaolajat teszünk egy nagy serpenyőbe, megmelegítjük, a cukkini mindkét oldalát aranybarnára sütjük. Ez oldalanként kb. 3-4 perc.
  3. 2 adagonként tegyünk olajat a serpenyőbe, és 8-10 adagban süssük ki a cukkinit. Amik készen vannak, azt tegyük egy mélyebb salátás tálba.
  4. Ha kész a cukkini, vágjuk vékony szeletekre az avokádót, keverjük össze a cukkinival. Öntsük le a vinegrettel, reszeljük rá a parmezánt, majd szórjuk rá a finomra vágott koriandert. keverjük össze az egészet, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 411
elküldve: 2
receptkönyvben: 94
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Dacota

Mióta szakács: 2009.11.28.
532 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
konyha: mexikói
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

avokádós cukkinisaláta, cukkinisaláta avokádóval, mexikói cukkinisaláta

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

248
cukkini 6 közepes db
avokádó 2 közepes db
olívaolaj 3 ek
vörösborecet 3 ek
cukor 0.5 ek
1 ek
koriander 1 csokor
parmezán sajt 120 g