Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fokhagymás borban párolt csukafilé

Fokhagymás borban párolt csukafilé
Fokhagymás borban párolt csukafilé
35 perc / előkészület: 10 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Megint a kényeztetés, ugye: Vilmos fogta a csukát, Gergi fiam filézte. Nekem már csak főzni kellett.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ezúttal zellerből, almából, újhagymából és dióból készítettem a salátát a hal mellé a korábban itt leírtak szerint.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csukafilét kétfalatnyi kockákra vágjuk.
  2. Sózzuk, lisztbe forgatjuk.
  3. Forró olajon forgatva pirosra sütjük.
  4. Amikor a haldarabok megsültek, lyukas kanállal kiemeljük az olajból.
  5. Az olajhoz öntjük a bort és hozzáadjuk a tört fokhagymát.
  6. Visszatesszük a sült haldarabokat és fedő alatt 15 percig pároljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 13 208
elküldve: 1
receptkönyvben: 77
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Harmathy Ildikó

Mióta szakács: 2008.09.03.
313 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

fokhagymás-fehérboros csuka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

728
csuka 80 dkg
0 ízlés szerint
finomliszt 20 dkg
napraforgó olaj 2 dl
fokhagyma 2 gerezd
fehérbor 3 dl