r
Nosalty Logó

Fokhagymás harcsafilé paradicsomsalátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
bridge
Fokhagymás harcsafilé paradicsomsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 790 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 1580 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 127 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1630.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    719 mg
  • Nátrium
    552 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    394 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    127 micro
  • β-karotin
    1701 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1412 micro
Összesen 790 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    97.1 g

Zsír

  • Összesen
    74.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3260.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1437 mg
  • Nátrium
    1105 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    842.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    789 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    480 micro
  • Kolin:
    365 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    3402 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2823 micro
Összesen 1580 kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    521 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 127 kcal

Hozzávalók

A halhoz

A salátához

A körethez

Elkészítés

A halhoz

  1. A harcsafilé szeletet 2 felé vágjuk, és beletesszük egy hőálló edénybe.Enyhén megsózzuk, rányomjuk a 4 gerezd fokhagymát, a citrom levét és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Majdmeglocsoljuk olívaolajjal. Lefedjük fóliával, és minimumfél órára a hűtőbe tesszük.
  2. Amíg a halacska pácolódik, a salátához félbevágjuk a paradicsomokat,karikára alilahagymát és kis kockára a feta sajtot. Ezeket összekeverjük, és már kész is a sali.
  3. A hűtőből kivesszük a beízesített halat, és betesszük az előmelegített sütőbe, és 30 percig sütjük.
  4. Amíg sül a hal, addig kifőzünk hozzá köretkéntrizst. (Én gyors rizst szoktam, ami 10 perc alatt megvan.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 105
  • Tegnapi nézettség: 5
  • 7 napos nézettség: 14
  • Össznézettség: 36860
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Valahogy mindig óckodtam a halak elkészítésétől, de kiderült, hogy az ilyen filék elkészítésénél nincs is egyszerűbb.  

Hozzávalók

A halhoz

A salátához

A körethez

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek