r
Nosalty Logó

Fokhagymás harcsafilé paradicsomsalátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
bridge
Fokhagymás harcsafilé paradicsomsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 790 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 1580 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A salátához

A körethez

Összesen 127 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    48.5 g

Zsír

  • Összesen
    37.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    160 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1630.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    35 mg
  • Kálcium
    216 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    719 mg
  • Nátrium
    552 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    64.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    421.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    179 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    8 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    27 micro
  • K vitamin:
    394 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    183 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    127 micro
  • β-karotin
    1701 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    3216 micro
  • Lut-zea
    1412 micro
Összesen 790 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    97.1 g

Zsír

  • Összesen
    74.3 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3260.7 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    70 mg
  • Kálcium
    431 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1437 mg
  • Nátrium
    1105 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    129.7 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    842.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    358 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    149 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    789 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    480 micro
  • Kolin:
    365 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    253 micro
  • β-karotin
    3402 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    6433 micro
  • Lut-zea
    2823 micro
Összesen 1580 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    7.9 g

Zsír

  • Összesen
    6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    264.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    116 mg
  • Nátrium
    90 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    68.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    276 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    521 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 127 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A salátához

A körethez

Elkészítés

A halhoz

  1. A harcsafilé szeletet 2 felé vágjuk, és beletesszük egy hőálló edénybe.Enyhén megsózzuk, rányomjuk a 4 gerezd fokhagymát, a citrom levét és megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel. Majdmeglocsoljuk olívaolajjal. Lefedjük fóliával, és minimumfél órára a hűtőbe tesszük.
  2. Amíg a halacska pácolódik, a salátához félbevágjuk a paradicsomokat,karikára alilahagymát és kis kockára a feta sajtot. Ezeket összekeverjük, és már kész is a sali.
  3. A hűtőből kivesszük a beízesített halat, és betesszük az előmelegített sütőbe, és 30 percig sütjük.
  4. Amíg sül a hal, addig kifőzünk hozzá köretkéntrizst. (Én gyors rizst szoktam, ami 10 perc alatt megvan.)
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 15
  • 7 napos nézettség: 108
  • Össznézettség: 30554
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 10.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Valahogy mindig óckodtam a halak elkészítésétől, de kiderült, hogy az ilyen filék elkészítésénél nincs is egyszerűbb.  

Hozzászólások

Hozzávalók

A halhoz

A salátához

A körethez

Címlapról ajánljuk

További cikkek