Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fodros kel pirított csicseriborsóval, kesuval

Fodros kel pirított csicseriborsóval, kesuval
Fodros kel pirított csicseriborsóval, kesuval
20 perc / előkészület: 5 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A fodros kel hihetetlenül finom nyersen és főzve is. Amióta rendszeresen tudok venni belőle a piacon, szegény spenót kissé háttérbe is szorult.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kevés olívaolajon megpirítjuk a csicseriborsót és a kesut a zúzott fokhagymával, sóval. Kiszedjük.
  2. Ugyanebben a serpenyőben még egy kicsi olajat hozzáadva megdinszteljük a vékonyra szeletelt hagymát az olajon, majd rádobjuk a felaprított fodros kelt. Picit megsózzuk, megborsozzuk.
  3. Hozzáadjuk a csicserit, és összesütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 786
elküldve: 1
receptkönyvben: 23
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

ZilkaZil

Mióta szakács: 2013.01.21.
125 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csicseris kel, csicserisaláta fodros kellel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

748
csicseriborsó 25 dkg
fokhagyma 2 gerezd
vöröshagyma 1 közepes db
fodros kel 50 dkg
kesudió 5 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek