Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírttal töltött gomba baconbe tekerve

Fasírttal töltött gomba baconbe tekerve
Fasírttal töltött gomba baconbe tekerve
100 perc / előkészület: 30 perc sütés: 70 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy születésnapi party-n szereztem vele a vendégeknek örömet.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Megpucoljuk a gombát.
  2. A darált húsból, tojásból, zsemlékből, hagymából, fasírozott masszát készítünk.
  3. A gombák kalapjába teszünk sajtot, majd megtöltjük a fasírtmasszával.
  4. Mindegyik gombát körbetekerjük szalonnával.
  5. Előmelegítet sütőbe tesszük.
  6. A körethez egy másik tepsiben a burgonyát héjában megsütjük.
  7. Tálalás előtt megpucoljuk a burgonyát és zsíron átfuttatjuk.

  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 575
elküldve: 2
receptkönyvben: 135
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

hörpintő borozó

Mióta szakács: 2010.10.16.
1 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: grill
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

sajtos-hússal töltött baconos gombafejek, sajttal és hússal töltött gomba baconbe csavarva

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

koala
koala Sat, 2010-11-20 12:04

En pont most keszitem remelem csuda finom lesz!Elore is koszonom a receptet!

730
burgonya 2 kg
csiperkegomba 50 dkg
darált sertéshús 50 dkg
zsemle 3 db
vöröshagyma 1 nagy fej
paprika 1 közepes db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tojás 1 db
kéksajt 10 dkg
bacon 30 dkg