Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából

Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
Fasírt Sylvia Gasztro Angyal konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom melegen és hidegen is!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét vízbe áztatjuk.
  2. Az apróra vágott hagymát olajon megdinszteljük. A fokhagymát összenyomjuk.
  3. A zsemléket alaposan kinyomkodjuk.
  4. Valamennyi hozzávalót alaposan összedolgozzuk. (Mindenki saját ízlése szerint fűszerezze.) Vizes kézzel gombócokat formázunk (van, aki lapos pogácsákat készít), és zsemlemorzsában megforgatjuk.
  5. Végül nem túl forró olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 093
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Sylvia Gasztro Angyal

Mióta szakács: 2014.04.21.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

klasszikus fasírt, fasírtgolyó, olajban sült fasírt

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

445
darált sertéshús 0.5 kg
zsemle 2 db
víz 1.5 dl
tojás 2 db
vöröshagyma 1 kis db
fokhagyma 3 gerezd
majoranna 1 kk
fűszerpaprika 1 teáskanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zsemlemorzsa 10 dkg