Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Egészben sült szűz márványmártással

Egészben sült szűz márványmártással
Egészben sült szűz márványmártással
60 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régi kedvenc fogásunk. Nem épp fogyi kaja, de nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Szűzhöz

Mártáshoz

Szólj hozzá!

elkészítés

Szűzhöz

  1. A szüzet megmossuk, fűszerezzük, és egy sütőzacskóba tesszük, 1 gerezd fokhagymával.
  2. 160 fokon 40 percig sütjük.

Mártáshoz

  1. A tejszínt felmelegítjük. Belecsipkedjük a sajtot, fűszerezzük. Összeforraljuk kis hőmérsékleten. Sűrű szószt kapunk.
  2. A kész szűzzel egy adagnak megfelelő mennyiséget tetszőleges körettel tálalunk, és meglocsoljuk a szósszal. Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 160°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 949
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Amy Moonrose

Mióta szakács: 2013.04.05.
73 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sült szűzpecsenye sajtmártással, egész szűzpecsenye, szűzpecsenye tejszínes márványsajtos mártással

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

443
sertésszűz 1 kg
fokhagyma 1 gerezd
ételízesítő 1 teáskanál
bors 0.5 kávéskanál
főzőtejszín 250 ml
kéksajt 10 dkg
szerecsendió 1 csipet
himalája só 1 csipet