Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes-savanyú zöldséges kínai

Édes-savanyú zöldséges kínai
Édes-savanyú zöldséges kínai
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A zöldségek más zöldséggel is helyettesíthetők.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra aprítjuk. Kevés olajon pároljuk.
  2. Amíg a hagyma párolódik, megtisztítjuk a répát, és vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadjuk a hagymához. Meglocsoljuk szójaszósszal, és kb. 10-15 percet még hagyjuk a tűzön.
  3. Ezután következik a zöldborsó, további 5 percig pároljuk. Ha fagyasztott a csemegekukoricánk, akkor az is ilyenkor kerüljön bele az ételbe, ha dobozos, akkor elég a legvégén.
  4. A csirkemellet apró kockákra/csíkokra vágjuk, sózzuk. A zöldségekhez adjuk. Alappor esetén kb. 2 dl vízzel felöntjük, szósz esetén max. 1 dl-rel. 5-8 percig főzzük.
  5. Köretként rizst szolgálunk fel.
  • elkészítettem: 100 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 3 328
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Barbi84

Mióta szakács: 2014.12.16.
37 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

édes savanyú, édes-savanyú csirkecsíkok, zöldséges csirkecsíkok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

975
vöröshagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 0.5 dl
sárgarépa 4 közepes db
szójaszósz 3 teáskanál
zöldborsó 20 dkg
csemegekukorica 30 dkg
csirkemell filé 80 dkg
édes-savanyú mártás 1 üveg
rizs 40 dkg
0 ízlés szerint
víz 1 dl