r
Nosalty Logó

Diós répatorta ananászos krémsajttal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Kamilla
Diós répatorta ananászos krémsajttal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 1076 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 9673 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír

Tészta

Krém

Összesen 373 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    11.4 g

Zsír

  • Összesen
    74.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    24 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    29 g
  • Koleszterin
    102 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    544.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    102 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    69 mg
  • Foszfor
    192 mg
  • Nátrium
    159 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97 g
  • Cukor
    73 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    80.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    434 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    102 micro
  • α-karotin
    1375 micro
  • β-karotin
    3305 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    216 micro
Összesen 1076 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    102.7 g

Zsír

  • Összesen
    669.8 g
  • Telített zsírsav
    114 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    215 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    265 g
  • Koleszterin
    914 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4901.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    149 mg
  • Kálcium
    922 mg
  • Vas
    18 mg
  • Magnézium
    620 mg
  • Foszfor
    1731 mg
  • Nátrium
    1432 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    873.1 g
  • Cukor
    659 mg
  • Élelmi rost
    37 mg

VÍZ

  • Összesen
    725.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3908 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    152 mg
  • C vitamin:
    48 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    83 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    499 micro
  • Kolin:
    769 mg
  • Retinol - A vitamin:
    914 micro
  • α-karotin
    12378 micro
  • β-karotin
    29745 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    4 micro
  • Lut-zea
    1946 micro
Összesen 9673 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 31% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • β-karotin
  • α-karotin

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    188.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    35 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    24 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    55 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    27.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    150 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    477 micro
  • β-karotin
    1145 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    75 micro
Összesen 373 kcal

Hozzávalók

Tészta

Krém

Elkészítés

Tészta

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Egy tálban keverjük össze a lisztet, szódabikarbónát, fahéjat, szerecsendiót és a sót.
  2. Keverjük össze a cukrot és az olajat egy másik tálban, adjuk hozzá egyenként a tojásokat. Keverjük a liszthez, adjuk hozzá a reszelt répát és a diót is.
  3. A vajjal kikent formába öntsük bele a masszát, és süssük 1 óráig, vagy amíg a beleszúrt tű tiszta. Hagyjuk a tortát a formában kihűlni, majd vegyük ki, csomagoljuk fóliába, és pihentessük 1 napig.

Krém

  1. A krémhez törjük össze a krémsajtot a vajjal a cukorral és vaníliával, majd keverjük bele az ananászt. Kenjük a torta tetejére.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 30×20
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 8 alkalommal
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 1905
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Diós répatorta ananászos krémsajttal
Kamilla 1 recept

Elsőre lehet, hogy egy kicsit macerásnak tűnik, de nem az, és szerintem megéri a fáradságot. A gyerekeim és ismerőseim imádják. :)

Hozzávalók

Tészta

Krém

Címlapról ajánljuk

7 étterem Budapesten és vidéken, ahonnan karácsonyi halászlevet rendelhetsz

A halászlé kapcsán egész évben kiadósakat lehet vitatkozni, de karácsonykor kössünk békét, és örüljünk ennek a rubinpiros finomságnak, annál is inkább, mert sokaknak az ünnepi időszak az egyetlen alkalom az évben, amikor halat szoktak enni. Arra az esetre, ha mégsem lapulna minden háztartásban egy tuti recept, illetve egy kedves rokon, aki meghozza a halat karácsonyra, mutatjuk, honnan lehet a legfinomabb halászleveket rendelni.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...