Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós répatorta ananászos krémsajttal

Diós répatorta ananászos krémsajttal
Diós répatorta ananászos krémsajttal
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Elsőre lehet, hogy egy kicsit macerásnak tűnik, de nem az, és szerintem megéri a fáradságot. A gyerekeim és ismerőseim imádják. :)

hozzávalók / 9 adag

Tészta

Krém

Szólj hozzá!

elkészítés

Tészta

  1. Melegítsük elő a sütőt 180 °C-ra. Egy tálban keverjük össze a lisztet, szódabikarbónát, fahéjat, szerecsendiót és a sót.
  2. Keverjük össze a cukrot és az olajat egy másik tálban, adjuk hozzá egyenként a tojásokat. Keverjük a liszthez, adjuk hozzá a reszelt répát és a diót is.
  3. A vajjal kikent formába öntsük bele a masszát, és süssük 1 óráig, vagy amíg a beleszúrt tű tiszta. Hagyjuk a tortát a formában kihűlni, majd vegyük ki, csomagoljuk fóliába, és pihentessük 1 napig.

Krém

  1. A krémhez törjük össze a krémsajtot a vajjal a cukorral és vaníliával, majd keverjük bele az ananászt. Kenjük a torta tetejére.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 30×20 cm
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 578
elküldve: 1
receptkönyvben: 11
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kamilla

Mióta szakács: 2014.05.07.
1 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kategória: torta
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

diós-ananászos sütemény, krémsajtos diós süti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1076
finomliszt 20 dkg
szódabikarbóna 2 kávéskanál
fahéj 1 kávéskanál
szerecsendió 1 csipet
0.5 kávéskanál
barna cukor 40 dkg
napraforgó olaj 350 ml
tojás 4 db
sárgarépa 40 dkg
dió 27.5 dkg
vaj 1 dkg
krémsajt 20 dkg
vaj 8 dkg
cukor 20 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
ananászkonzerv 250 g