Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós-almás sajtsaláta

Diós-almás sajtsaláta
Diós-almás sajtsaláta
40 perc / előkészület: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Saját ötlet alapján.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A lilahagymát félbevágjuk, vékonyan felszeleteljük.
  2. Tálba tesszük, majd hozzáadjuk a diót, a sajtot és az almát.
  3. Egy másik tálba összekeverjük a tejfölt, a majonézt, a mustárt, a cukrot, a sót, a borsot és az ecetet.
  4. Az elkészült szószba belekeverjük a másik tál tartalmát, és 1 órát lefedve hűtőszekrényben állni hagyjuk.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 8 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 8 218
elküldve: 3
receptkönyvben: 79
elkészítve: 4/6
Facebookon megjelent: -

szakács

pentekrobert83

Mióta szakács: 2013.01.09.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig, reggeli, uzsonna, vacsora
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: sokszor készített receptek
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

Robcsi sajtsalátája, majonézes sajtsaláta, almás sajtsaláta dióval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

443
tejföl 450 g
majonéz 7 ek
mustár 1 ek
dió 2 marék
trappista sajt 20 dkg
alma 2 db
lila hagyma 1 nagy fej
cukor 2 ek
1 tk
ecet 1 kk
bors 1 kk