r
Nosalty Logó

Darált húsos cannelloni

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
sütfőzberendez
Darált húsos cannelloni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 460 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1382 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 152 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.1 g

Zsír

  • Összesen
    15.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    522 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    50 mg
  • Kálcium
    28 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    47 mg
  • Foszfor
    314 mg
  • Nátrium
    77 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    50.9 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    88.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    117 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 460 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    84.4 g

Zsír

  • Összesen
    45.5 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    17 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    219 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1566.1 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    151 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    142 mg
  • Foszfor
    941 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    152.7 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    264.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    54 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    27 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    350 micro
  • Kolin:
    237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    28 micro
Összesen 1382 kcal
  • 15% Fehérje
  • 28% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.3 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    24 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    171.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    9 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    103 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    29 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    38 micro
  • Kolin:
    26 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 152 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megpároljuk a felkockázott vöröshagymát, fokhagymát. Hozzátesszük a darált húst, és addig főzzük, amíg fehér nem lesz, sózzuk, borsozzuk.
  2. Közben kivajazunk egy tűzálló tálat.
  3. A husihoz hozzáöntjük a paradicsomszósz felét és jól összekeverjük.
  4. Bemelegítjük a sütőt (ez a lépés nálam kimarad mindig, ezért írom most).
  5. A nyers cannelloni tésztába kávéskanállal beletöltjük a paradicsomos húst. Egymás mellé helyezzük a kivajazott tálba (érdemes rá sajtot szórni és paradicsomszószt tenni, ha kerül fölé még tésztarúd). Ráöntjük a maradék paradicsomszószt, hogy ellepje, és megszórjuk bőven sajttal.
  6. Mehet is a forró sütőbe, először lefedve, majd szabadon készre sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 500
  • Tegnapi nézettség: 16
  • 7 napos nézettség: 135
  • Össznézettség: 153774
  • Feltöltés dátuma: 2012. január 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
sütfőzberendez 4 recept

Lasagne-nak indult, de csak cannelloni tészta volt itthon.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!