Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Curry-s tonhalkrém

Curry-s tonhalkrém
Curry-s tonhalkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Friss kenyérre vagy pirítósra kenve, de tálalhatjuk friss zöldségekhez mártogatósként.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A konzervet leszűrjük, majd egy villával apró darabokra tépkedjük.
  2. A majonézt simára kavarjuk az uborka lével. Hozzáadjuk a parmezánt, az áttört fokhagymát, petrezselymet és kaprot, jól elkeverjük. Curry porral, sóval, borssal ízesítjük.
  3. Az öntetet a tonhalra öntjük, összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 636
elküldve: 0
receptkönyvben: 13
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1970 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

halas krém, fűszeres halkrém

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

191
tonhalkonzerv 185 g
parmezán sajt 10 g
majonéz 6 ek
kovászos uborka lé 3 ek
fokhagyma 1 gerezd
curry por 0.5 tk
petrezselyem 1 ek
kapor 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint