Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csülök pékné módra Tami konyhájából

Csülök pékné módra Tami konyhájából
Csülök pékné módra Tami konyhájából
140 perc / előkészület: 20 perc főzés: 90 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezen lehet kapálni egész nap!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vizet forralunk a babérlevéllel, két fej vöröshagymával, egész borssal, sóval, fokhagymával, kevés egész köménnyel, jól felfőzzük, és a megtisztított süldő csülköt kisebb darabokra vágva belehelyezzük a forró vízbe. Nem főzzük tovább, csak hagyjuk, hogy az ízek átjárják, ebben hagyjuk kihűlni.
  2. Majd olajat öntünk egy nagy tepsibe, belehelyezzük a csülköt, sózzuk (ha igényli még), borsozzuk, vöröshagymát vágunk mellé, és elkezdjük sütni.
  3. Ha jól megpárolódott, mellétesszük a cikkekre vágott burgonyát, amit előtte fűszerpaprikás, majoránnás olajban átforgattunk, és készre sütjük.
  • sütési hőfok: 180°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 25 946
elküldve: 5
receptkönyvben: 194
elkészítve: 12/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Patkáné Járó I.tami

Mióta szakács: 2012.05.18.
21 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 120 perc felett
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sertéscsülök pékné módra, csülök, sertéscsülök burgonyával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

none
none Wed, 2013-03-06 16:19

Nagyon finom volt! Köszönet ezért az ötletért!

1206
sertéscsülök 2 kg
0 ízlés szerint
fekete bors 2 kk
fűszerpaprika 2 kk
majoranna 3 kk
köménymag 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 dl
vöröshagyma 3 közepes fej
fokhagyma 5 gerezd
babérlevél 3 db
fekete bors 0 ízlés szerint
burgonya 2 kg