r
Nosalty Logó

Csokis répatorta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Flóra
Csokis répatorta
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 725 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 5789 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 270 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.4 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    162 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1034.6 g
  • Cink
    165 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    135 mg
  • Vas
    129 mg
  • Magnézium
    91 mg
  • Foszfor
    373 mg
  • Nátrium
    105 mg
  • Réz
    7 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    103.1 g
  • Cukor
    74 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    103.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    289 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    35 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    16 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    75 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    44 micro
  • Kolin:
    139 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    891 micro
  • β-karotin
    2125 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    292 micro
Összesen 725 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    179.8 g

Zsír

  • Összesen
    211.6 g
  • Telített zsírsav
    82 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    50 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    52 g
  • Koleszterin
    1292 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8277 g
  • Cink
    1317 mg
  • Szelén
    197 mg
  • Kálcium
    1079 mg
  • Vas
    1030 mg
  • Magnézium
    731 mg
  • Foszfor
    2981 mg
  • Nátrium
    839 mg
  • Réz
    55 mg
  • Mangán
    48 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    824.9 g
  • Cukor
    594 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    825.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2313 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    17 mg
  • C vitamin:
    13 mg
  • D vitamin:
    278 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    126 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    602 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    349 micro
  • Kolin:
    1115 mg
  • Retinol - A vitamin:
    601 micro
  • α-karotin
    7125 micro
  • β-karotin
    16997 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    2333 micro
Összesen 5789 kcal
  • 9% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 10% Zsír
  • 41% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Kálcium
  • Vas
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • β-karotin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.4 g

Zsír

  • Összesen
    9.9 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    60 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.2 g
  • Cink
    61 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    48 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.5 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    38.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    108 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    28 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    332 micro
  • β-karotin
    793 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 270 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk. A tojások fehérjét a kristálycukorral vízgőz felett kemény habbá verjük.
  2. A tojások sárgáját, a lisztet, a kakaót, a répát, a diót és az olajat óvatosan összekeverjük a habbá vert tojásfehérjékkel.
  3. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük a tésztát, és előmelegített sütőben, megsütjük.
  4. Ha kihűlt, keresztben félbevágjuk.
  5. A túrót és a porcukrot összekeverjük.
  6. A csokikat megolvasztjuk, majd a túróhoz keverjük őket. Robotgéppel sima masszává dolgozzuk össze a keveréket.
  7. A torta alsó lapját megkenjük a krém felével. Ráhelyezzük a torta tetejét, és a maradék krémet rákenjük a tortára úgy, hogy az oldalára is jusson. Csokiforgáccsal díszítjük.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 26
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 246
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 51762
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 24.

Ajánló

Csokiforgács készítése itt található: http://florakonyha.blogspot.com/2011/02/csokiforgacs.html

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Vendégségbe készült, nagyon ízlett mindenkinek. Van egy barátnőm, aki nem szereti a csokit, de ezt még ő is megette. :)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...