Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csokis fehérjés süti ananászos krémmel

Csokis fehérjés süti ananászos krémmel
Csokis fehérjés süti ananászos krémmel
30 perc / előkészület: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A recept eredetileg Jamie Eason-től származik, ezt készítettem most el egy nagyon pici módosítással és egy kis krémmel a tetején:) A süti alap egyébként akár torta alapként is megállja a helyét. Gyorsan elkészíthető és laktató. 

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A krémhez

ajánlat


Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 165 fokra.
  2. Egy tálban először a száraz összetevőket keverjük el, majd egy másik tálban a folyékony alapanyagokat (tojásfehérje, meggyszósz, víz).
  3. A két tál tartalmát egybekeverjük.
  4. Egy hőálló üvegtálat kifújunk olajspray-vel (de lehet vajat is használni), és beleöntjük a tésztát.
  5. Kb. 20-25 percig sütjük.
  6. Miközben sül, elkészítjük a krémet. Az ananászt apróra vágjuk, és belekeverjük a mascarpone-be. Ha esetleg nem elég édes, akkor tehetünk hozzá pár csipet Stevia port.
  7. Miután a süti megsült és kihűlt, vágjunk belőle pár kockát, és kanalazzunk rá a krémet. Nem kifejezetten diétás, de finom. :)
  • sütési hőfok: 165°C
  • sütési mód: alul-felül sütés

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 349
elküldve: 0
receptkönyvben: 32
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Cukormentes

Mióta szakács: 2012.10.16.
10 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
mikor: mindig, reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

fehérjesüti, ananászos szelet, csokis kocka mascarponekrémmel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

458
tönkölybúza liszt 1 bögre
fehérjepor 2 ek
szódabikarbóna 0.5 tk
0.25 tk
cukrozatlan kakaópor 3 ek
tojásfehérje 4 db
stevia por 0.75 teáskanál
almapüré 10 dkg
víz 1 dl
vaj 1 tk
ananász 15 dkg
mascarpone 250 g