Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hajdinalisztes kakaós süti tojás nélkül

Hajdinalisztes kakaós süti tojás nélkül
Hajdinalisztes kakaós süti tojás nélkül
25 perc / előkészület: 5 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (7)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jucinál olvastam egy receptet, azt alakítottam át, hogy nekünk is jó legyen. Köszönet neki ezúton is érte. Az Ő receptjét itt találjátok.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A száraz hozzávalókat keverjük össze.
  2. Adjuk hozzá az olajat és a kefírt. Az egészet keverjük ki fakanállal.
  3. Öntsük kiolajozott, kihintett tepsibe, és süssük ki. A hajdinalisztnek van egy speciális íze, amit nem mindenki kedvel. Ha megtöltjük ezt a sütit valami jó kis krémmel, leöntjük csokimázzal, garantálan nem fog érződni a különbség a búzalisztestől! Én házi, alig cukrozott, tartósítómentes meggylekvárral kentem meg... Jó étvágyat kívánok!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: 25x21 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 12 477
elküldve: 11
receptkönyvben: 193
elkészítve: 5/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Ajandek

Mióta szakács: 2010.03.24.
15 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: desszert
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

kakaós kocka hajdinalisztből, tojásmentes kakaós, reform kakaós édesség

Hozzászólások (7)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Ajandek
Ajandek / Ajandek Wed, 2012-09-19 19:25

Szia.
A receptet Jucitól hoztam (elérhetősége bal oldalon fent...) ő búzaliszttel készítette.
üdv.
Évi

265
hajdinaliszt 20 dkg
xilit 10 dkg
szódabikarbóna 1 tk
olívaolaj 1 dl
étkezési keményítő 1 evőkanál
kefir 3.5 dl
cukrozatlan kakaópor 2.5 dkg
napraforgó olaj 1 ek
finomliszt 1 evőkanál