Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csőben sült vagdalt húsos burgonyapüré

Csőben sült vagdalt húsos burgonyapüré
Csőben sült vagdalt húsos burgonyapüré
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy ötlet ebédre.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A burgonyát megfőzzük, összetörjük, majd robotgéppel kikeverjük (én mindig robotgéppel szoktam).
  2. A vagdalthúst villával szétnyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, olajon megpirítjuk, rárakjuk a vagdalthúst, pár percet kevergetjük.
  3. Egy kisebb tepsit kikenünk olajjal, eligazítjuk benne a krumplipürét, majd a vagdalthúst 200 fokon 20 percet sütjük.
  4. A tejfölt a joghurttal, tojással, sóval, borssal elkeverjük, ráöntjük a vagdalthúsra, és még 20-25 percet sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 882
elküldve: 1
receptkönyvben: 8
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Angie-30

Mióta szakács: 2011.10.11.
355 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

Hamis muszaka, vagdalt húsos burgonyapüré, krumplipürés-vagdalt húsos egyveleg

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

976
burgonya 1.5 kg
napraforgó olaj 2 dl
konzerv vagdalthús 40 dkg
tejföl 2 dl
joghurt 2 dl
tojás 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
vöröshagyma 1 közepes db