Konzerv vagdalthús

Konzerv vagdalthús

Leírás

Hazánkban hagyományosan a gyengébb minőségű húsételek közé sorolják a vagdalthúst, mivel korábban számos esetben csak a húsfeldolgozás során keletkezett maradékok, illetve a semmilyen más formában fel nem dolgozható részek kerültek bele. Kisebb és nagyobb kiszerelésben, konzerv formában kerül a boltok polcaira. Főbb összetevői: ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa, konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor, antioxidáns, illetve burgonyakeményítő, de természetesen az összetétel gyártónkként változhat. A vagdalthús otthon is elkészíthető, sovány sertéshús, marhahús, szalonna, valamint só és különböző fűszerek felhasználásával. Ehetjük magában, kenyérrel, mustárral vagy felhasználhatjuk szendvicskrémek, ritkábban húsételek alapanyagaként.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tároljuk, de célszerű az egészet felhasználni azonnal.

100g Konzerv vagdalthús

fehérjetartalom

12 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

konzerv vagdalthús?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

12 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

6 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Titkos, föld alatti bár nyílt az Andrássy úton

A W Budapest hotel alagsorában nyílt meg a szálloda sejtelmes hangulatú bárja, amely több fronton is biccent a főváros különleges történelme felé. Elfeledett titkok és misztikum, impozáns épületekről elnevezett koktélok várják a betérő vendégeket, érkezzenek akár az ajtón, akár az étterem mosdóján keresztül.