Konzerv vagdalthús
615 kcal
Vagdalthúsos rakott bab
695 kcal
Töltött húsos napraforgó
331 kcal
Retro húsos melegszendvics
Leírás
Hazánkban hagyományosan a gyengébb minőségű húsételek közé sorolják a vagdalthúst, mivel korábban számos esetben csak a húsfeldolgozás során keletkezett maradékok, illetve a semmilyen más formában fel nem dolgozható részek kerültek bele. Kisebb és nagyobb kiszerelésben, konzerv formában kerül a boltok polcaira. Főbb összetevői: ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa, konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor, antioxidáns, illetve burgonyakeményítő, de természetesen az összetétel gyártónkként változhat. A vagdalthús otthon is elkészíthető, sovány sertéshús, marhahús, szalonna, valamint só és különböző fűszerek felhasználásával. Ehetjük magában, kenyérrel, mustárral vagy felhasználhatjuk szendvicskrémek, ritkábban húsételek alapanyagaként.
100 g Konzerv vagdalthús
fehérjetartalom
12 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
1 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
12 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok