Konzerv vagdalthús

Leírás

Hazánkban hagyományosan a gyengébb minőségű húsételek közé sorolják a vagdalthúst, mivel korábban számos esetben csak a húsfeldolgozás során keletkezett maradékok, illetve a semmilyen más formában fel nem dolgozható részek kerültek bele. Kisebb és nagyobb kiszerelésben, konzerv formában kerül a boltok polcaira. Főbb összetevői: ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa, konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor, antioxidáns, illetve burgonyakeményítő, de természetesen az összetétel gyártónkként változhat. A vagdalthús otthon is elkészíthető, sovány sertéshús, marhahús, szalonna, valamint só és különböző fűszerek felhasználásával. Ehetjük magában, kenyérrel, mustárral vagy felhasználhatjuk szendvicskrémek, ritkábban húsételek alapanyagaként.

Konzerv vagdalthús
230
Kalória
12g
Fehérje
1g
Szénhidrát
19g
Zsír
-
Víz
-
Koleszterin
-
Élelmi rost
-
Cukor

100 g Konzerv vagdalthús

fehérjetartalom

12 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm konzerv vagdalthús?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

12 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

6 találat (szűretlen)

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Elárulta a Lidl, az Aldi és a Spar, lehet-e saját...

Nincs általános szabály arra, hogy a boltokban mibe kell pakolni a megvásárolandó termékeket. Van, ahol ki van írva, hogy kötelező a bolti kosarat vagy kocsit használni, míg másutt akár a kezedbe is foghatsz mindent, így végigszaladva az üzleten, ha csak pár dologért ugrottál be. Lássuk, milyen saját szabály él a Lidlben, Aldiban, Sparban, Tescóban és Pennyben!

Top Receptek