Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Hazánkban hagyományosan a gyengébb minőségű húsételek közé sorolják a vagdalthúst, mivel korábban számos esetben csak a húsfeldolgozás során keletkezett maradékok, illetve a semmilyen más formában fel nem dolgozható részek kerültek bele. Kisebb és nagyobb kiszerelésben, konzerv formában kerül a boltok polcaira. Főbb összetevői: ivóvíz, szeparált baromfihúspép, gyártási szalonna, sertésszív, búzaliszt, sertéshús, sertéstüdő, sertésfejhús, sertésbőrke, részlegesen zsírtalanított zsírszövet, zsemlemorzsa, konyhasó, fűszerek, szójafehérje koncentrátum, stabilizátor, antioxidáns, illetve burgonyakeményítő, de természetesen az összetétel gyártónkként változhat. A vagdalthús otthon is elkészíthető, sovány sertéshús, marhahús, szalonna, valamint só és különböző fűszerek felhasználásával. Ehetjük magában, kenyérrel, mustárral vagy felhasználhatjuk szendvicskrémek, ritkábban húsételek alapanyagaként.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után hűtőben tároljuk, de célszerű az egészet felhasználni azonnal.

Konzerv vagdalthús alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!