Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkés aprópecsenye

Csirkés aprópecsenye
Csirkés aprópecsenye
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kiadós és ízletes egytálétel, mely az egész család kedvence lesz.

hozzávalók / 4 adag

hús

krumpli

Sütőzsiradék

krumpli
Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kockára vágott burgonyát egy serpenyőbe tesszük, és annyi olajat öntünk rá, ami pont ellepi. Együtt melegítjük fel nagyjából 130-140 fokra, és utána addig sütjük, amíg a burgonya meg nem pirul.
  2. Közben a zsírt egy serpenyőben felolvasztjuk, és megpirítjuk rajta a bacont. Szűrőlapáttal kivesszük és félretesszük.
  3. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a kockára vágott húst, majd hozzáadjuk a fokhagymát, majorannát és a pirospaprikát, elkeverjük, és hozzáadjuk felkockázott paradicsomot és zöldpaprikát. Sózzuk-borsozzuk, hozzáadunk egy kevés vizet és a zöldborsót, majd addig pároljuk, amíg a hús teljesen meg nem puhul és a leve el nem fő.
  4. A csirkés pecsenyét a baconnel és a sült krumplival összeforgatva tálaljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 344
össznézettség: 2 865
elküldve: 1
receptkönyvben: 34
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
114 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

brassói másként

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

892
libazsír 2 ek
bacon 10 dkg
fűszerpaprika 1 tk
paradicsom 100 g
zöldborsó 10 dkg
csirkecomb 500 g
fokhagyma 4 gerezd
majoranna 2 tk
zöld kaliforniai paprika 1 db
burgonya 50 dkg