r
Nosalty Logó

Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 407 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1626 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 84 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    44.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    150 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1222.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    47 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    456 mg
  • Nátrium
    593 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    258.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    19 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    166 mg
  • Retinol - A vitamin:
    53 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    196 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    70 micro
Összesen 407 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    178.8 g

Zsír

  • Összesen
    53.5 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    600 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4889 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    187 mg
  • Kálcium
    233 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    259 mg
  • Foszfor
    1825 mg
  • Nátrium
    2371 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93 g
  • Cukor
    62 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1035 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    290 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    13 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    75 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    93 micro
  • Kolin:
    665 mg
  • Retinol - A vitamin:
    210 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    785 micro
  • β-crypt
    308 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    280 micro
Összesen 1626 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    248.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    120 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    15 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    16 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 84 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A barackot leszűrjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk.
  2. A húst adagonként a forró olajban aranybarnára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Az húst visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a cikkekre vágott barackokat.
  3. Az egészet megszórjuk a liszttel és a curryvel, felforrósítjuk. Felöntjük a levessel, és a tejszínnel. Hozzáadjuk a zöldborst. Felfőzzük, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, curryvel ízesítünk.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 9453
  • Feltöltés dátuma: 2013. január 07.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Aki édesebben szereti, helyettesíthet kb. 100 ml levest a leszűrt befőtt levével.

Hozzászólások

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek