Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban

Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban
Csirkemellcsíkok borsos curry mártásban
25 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki édesebben szereti, helyettesíthet kb. 100 ml levest a leszűrt befőtt levével.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A barackot leszűrjük. A húst megmossuk, szárazra töröljük, csíkokra vágjuk.
  2. A húst adagonként a forró olajban aranybarnára sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. Az húst visszatesszük a serpenyőbe, hozzáadjuk a cikkekre vágott barackokat.
  3. Az egészet megszórjuk a liszttel és a curryvel, felforrósítjuk. Felöntjük a levessel, és a tejszínnel. Hozzáadjuk a zöldborst. Felfőzzük, kb. 5 percig főzzük. Sóval, borssal, curryvel ízesítünk.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 9 228
elküldve: 2
receptkönyvben: 224
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
adag: 4 főre
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes-currys csirkemell, csirkemell curryszószban, currys csirkemellfilé

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

398
barackbefőtt 420 g
csirkemell filé 750 g
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
finomliszt 2 evőkanál
curry por 3 tk
főzőtejszín 150 g
szárnyas alaplé 600 ml
zöldbors 1 ek