r
Nosalty Logó

Csirkemell négyféle panírban

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nemes-Pádár Csilla
Csirkemell négyféle panírban
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Hús

Köret

Összesen 1137 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Hús

Köret

Összesen 4545 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír

Hús

Köret

Összesen 110 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.7 g

Zsír

  • Összesen
    37.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    470 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1814.2 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    91 mg
  • Kálcium
    223 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    209 mg
  • Foszfor
    933 mg
  • Nátrium
    345 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    125.8 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    512.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    308 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    74 mg
  • D vitamin:
    62 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    142 micro
  • Kolin:
    440 mg
  • Retinol - A vitamin:
    302 micro
  • α-karotin
    16 micro
  • β-karotin
    68 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    744 micro
Összesen 1137 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    286.8 g

Zsír

  • Összesen
    149.7 g
  • Telített zsírsav
    69 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    1879 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7256.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    362 mg
  • Kálcium
    891 mg
  • Vas
    30 mg
  • Magnézium
    836 mg
  • Foszfor
    3732 mg
  • Nátrium
    1379 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    503.1 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    47 mg

VÍZ

  • Összesen
    2049.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1232 micro
  • B6 vitamin:
    12 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    296 mg
  • D vitamin:
    246 micro
  • K vitamin:
    42 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    102 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    568 micro
  • Kolin:
    1758 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1208 micro
  • α-karotin
    63 micro
  • β-karotin
    271 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2978 micro
Összesen 4545 kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.9 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    45 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    21 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    90 mg
  • Nátrium
    33 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    49.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    30 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    42 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    6 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    71 micro
Összesen 110 kcal

Hozzávalók

Hús

Köret

Elkészítés

Hús

  1. A csirkemellet hosszában felszeleteljük, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, majd pár percig hagyjuk állni. Ezután a húst bepanírozzuk.
  2. Először megforgatjuk a lisztben, majd a sóval felvert tojásban. Ezután a lisztes, tojásos csirkemelleket a különböző panírokba forgatjuk. Az első a sima panír, azaz a lisztes, tojásos csirkemellet zsemlemorzsában forgatjuk meg.
  3. A második a szezámmagos panír, amikor a lisztes, tojásos csirkemellet szezámmaggal összekevert zsemlemorzsában forgatjuk meg.
  4. A harmadik a füstölt paprikás, mikor a lisztes, tojásos csirkemelleket őrölt, füstölt őrölt pirospaprikával elkevert zsemlemorzsában forgatjuk meg.
  5. A negyedik, a kukoricadarás, amikor a lisztes, tojásos csirkemelleket kukoricadarában forgatjuk meg.
  6. A panírozott szeleteket forró olajban kisütjük.

Köret

  1. A burgonyát meghámozzuk és sós vízben puhára főzzük. A főtt burgonyát összetörjük, majd hozzáadjuk a felolvasztott teavajat, a felmelegített tejet, és habosra keverjük.
  2. A csirkemellet burgonyapürével és savanyú uborkával tálaljuk.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 13
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 434
  • Feltöltés dátuma: 2021. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csirkemell négyféle panírban
Nemes-Pádár Csilla 48 recept

Hozzávalók

Hús

Köret

Címlapról ajánljuk

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!

Rosanics Petra

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?