Nosalty Logó

Kijevi jércetekercs szezámos bundában

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Ezen a képen: Kijevi jércetekercs szezámos bundában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 1115 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 4458 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
Összesen 282 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.9 g

Zsír

  • Összesen
    79.8 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    19 g
  • Koleszterin
    312 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1600 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    76 mg
  • Kálcium
    252 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    98 mg
  • Foszfor
    718 mg
  • Nátrium
    449 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    212.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    292 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    18 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    255 mg
  • Retinol - A vitamin:
    288 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    47 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    63 micro
Összesen 1115 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    275.5 g

Zsír

  • Összesen
    319.4 g
  • Telített zsírsav
    98 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    122 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    75 g
  • Koleszterin
    1248 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6400 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    303 mg
  • Kálcium
    1010 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    390 mg
  • Foszfor
    2873 mg
  • Nátrium
    1797 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    112.8 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    850.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1166 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    79 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    71 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    104 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    1019 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1151 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    252 micro
Összesen 4458 Kcal
  • 18% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    17.4 g

Zsír

  • Összesen
    20.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    182 mg
  • Nátrium
    114 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    16 micro
Összesen 282 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemelleket felszeleteljük. Ha szükséges, kicsit kiklopfoljuk, majd sózzuk.
  2. A puha vajat összekeverjük a sajttal, sóval, borssal, szerecsendióval,petrezselyemmel, majd hengerszerű halmokat rakunk belőle a hússzeletek szélesebb felére.
  3. A húst felgöngyöljük, és panírozzuk a szokásos módon, azzal a különbséggel, hogy a morzsába szezámmagot is keverünk.
  4. Bő olajban aranybarnára sütjük.
  • Sűtés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 12 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 18215
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 14.

Ajánló

Ha nem akarjuk a húst felszeletelni, akkor kisebb fél csirkemelleket szúrjunk fel középen, és úgy töltsük meg. A töltelékbe keverhetünk zúzott fokhagymát, aprított pórét vagy snidlinget. Természetesen ahány ház, annyi szokás... :).

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Csirkemell minden mennyiségben! Ez csak egy a sok-sok elkészítési mód közül.

Hozzászólások

Törölt felhasználó

Így elkészítve biztosan nagyon finom.Jól hangzik a töltelék.:)

Törölt felhasználó

Szia Bia! Igen, tényleg finom, érdemes kipróbálni.:) Üdv. Livi

Amaerilde

Tegnap vacsorára ez volt a menü. A töltelékb?l véletlenül kifelejtettem a szerecsendiót, viszont tárkonyt tettem bele, de így is nagyon finom lett. Duplán panírozva nem jöttek szét, pedig tartottam t?le. Lehet legközelebb egy kis fokhagyma lesz még a töltelékben. Köszönöm a receptet, biztosan többször elkészítem még!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!