Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemell krémsajtos mártásban

Csirkemell krémsajtos mártásban
Csirkemell krémsajtos mártásban
45 perc / előkészület: 20 perc sütés: 25 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Csirkemell helyett elkészíthetjük pulykamellel is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk, az olajban körbe megpirítjuk, majd ízlés szerint sóval, borssal, paprikával és curryvel fűszerezzük. A húst egy tűzálló tálba tesszük.
  2. A hagymát és a sonkát kockákra vágjuk. A visszamaradt pecsenyezsírban megdinszteljük, felöntjük a borral és a levessel, felfőzzük. Felolvasztjuk benne a krémsajtot, hozzáadjuk az átpréselt fokhagymát, sóval, borssal, paprikával, curryvel ízesítjük. A mártást a húskörré öntjük.
  3. Betoljuk a 200 fokra előmelegített sütőbe, és kb. 25 percig sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 4
össznézettség: 20 980
elküldve: 6
receptkönyvben: 244
elkészítve: 10/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sajtmártásos csirke, krémsajtos csirkemell

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

385
csirkemell filé 1 db
napraforgó olaj 1 ek
főtt sonka 50 g
vöröshagyma 1 nagy db
fehérbor 60 ml
szárnyas alaplé 100 ml
krémsajt 100 g
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
curry por 0 ízlés szerint