Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirkemájas spagetti

Csirkemájas spagetti
Csirkemájas spagetti
45 perc / előkészület: 15 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet még régebben olvastam egy szakácskönyvben.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vöröshagymát apróra vágjuk, az olajon üvegesre pirítjuk.
  2. A paprikát is felkockázzuk, a gombát is felaprítjuk, rátesszük a pirított hagymára, majd addig pároljuk, amíg a gomba leve elfő.
  3. Ekkor rátesszük a megtisztított, csíkokra vágott májat, meghintjük a fűszerpaprikával, borssal, rávágjuk a fokhagymát, és felöntjük kb. 1,5 dl vízzel.
  4. 15-20 percig főzzük, ekkor sózzuk. Majd besűrítjük a tejföllel kikevert liszttel, felforraljuk, és lezárjuk.
  5. Közben a spagetti tésztát kifőzzük bő, sós vízben. A kifőtt tésztával és a reszelt sajttal tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 027
elküldve: 0
receptkönyvben: 46
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Nikóka

Mióta szakács: 2013.08.29.
170 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkemájas tészta, csirkemájas-gombás spagetti, tejfölös-csirkemájas spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

855
csirkemáj 30 dkg
gomba 20 dkg
vöröshagyma 2 közepes db
paprika 1 közepes db
fokhagyma 2 gerezd
fehér bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl
fűszerpaprika 1 teáskanál
tejföl 10 dkg
finomliszt 1 evőkanál
spagetti tészta 25 dkg
trappista sajt 15 dkg
víz 1.5 dl