r
Nosalty Logó

Csirkecombfilé vele sült zöldségekkel

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Rhode
Csirkecombfilé vele sült zöldségekkel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 599 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 2400 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 78 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    27.8 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    743.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    96 mg
  • Foszfor
    379 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    52.4 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    456 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    436 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    228 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    94 micro
  • Kolin:
    89 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1329 micro
  • β-karotin
    4014 micro
  • β-crypt
    232 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    330 micro
Összesen 599 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    111 g

Zsír

  • Összesen
    128 g
  • Telített zsírsav
    29 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    34 g
  • Koleszterin
    484 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2974.6 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    101 mg
  • Kálcium
    329 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    382 mg
  • Foszfor
    1517 mg
  • Nátrium
    615 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    209.6 g
  • Cukor
    36 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1824.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1743 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    914 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    66 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    376 micro
  • Kolin:
    357 mg
  • Retinol - A vitamin:
    146 micro
  • α-karotin
    5316 micro
  • β-karotin
    16056 micro
  • β-crypt
    930 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    1318 micro
Összesen 2400 Kcal
  • 5% Fehérje
  • 9% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.1 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    95.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    11 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    49 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.7 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    56 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    11 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    170 micro
  • β-karotin
    513 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 78 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy tűzálló tálba vagy tepsibe öntjük az olajat, bele a sót, borsot, kicsit összekeverjük, beleforgatjuk a húst.
  2. A krumplit és a sárgarépát tetszés szerint feldaraboljuk, a hagymákat, paprikákat felszeleteljük, és az egészet a húshoz adjuk, jól átforgatjuk, szépen elrendezzük.
  3. Friss kakukkfű ágakat és bazsalikom leveleket rakunk rá.
  4. Lefedjük, és kb. 40-50 perc múlva megnézzük, hogy megpuhult-e. Nem kell pirosra sütni, elég ha párolódik.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 40x28
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 54
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 16
  • Össznézettség: 8692
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 08.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon begyulladt az ínyem, és úgy feldagadt a fejem, hogy nem mertem kimenni az utcára, így nem tudtam bevásárolni, és mivel fájt is, nem is volt nagyon kedvem főzőcskézni. Így született ez az étel. Gyors, egyszerű, és ezek a hozzávalók általában ott vannak a hűtőben.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek