r
Nosalty Logó

Citromos joghurtban pácolt csirkecomb

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Klaudia
Citromos joghurtban pácolt csirkecomb
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 579 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2320 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 91 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    29.2 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    131 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    844.1 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    137 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    94 mg
  • Foszfor
    419 mg
  • Nátrium
    162 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.5 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    342.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    63 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    45 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    58 micro
  • Kolin:
    98 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    44 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    379 micro
Összesen 579 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.9 g

Zsír

  • Összesen
    128 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    53 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    523 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3376.4 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    547 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    374 mg
  • Foszfor
    1676 mg
  • Nátrium
    646 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    181.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    1370.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    250 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    181 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    233 micro
  • Kolin:
    392 mg
  • Retinol - A vitamin:
    227 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    174 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1514 micro
Összesen 2320 Kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 76% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    5 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    21 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    132.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    22 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    66 mg
  • Nátrium
    25 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    10 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    4 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    60 micro
Összesen 91 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk és ráöntjük a citromlével összekevert joghurtot. Legalább fél napot hagyjuk a pácban.
  2. Tepsibe öntjük az olajat, belerakjuk a pácból kiemelt, megsózott-borsozott húst.
  3. Köré rakjuk a leszűrt kukoricát, fokhagymát és a meghámozott, cikkekre vágott krumplit.
  4. A friss rozmaringot kicsit megtépkedve rárakjuk vagy a szárítottat egyenletesen rászorjuk a húsra és a krumplira is.
  5. Alufóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 30 perc után levesszük a fóliát, és ropogósra, készre sütjük.
  6. Ha a fóliát levettük, kicsit érdemes átmozgatni a krumplit a kukoricával.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 80 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 1102
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 32
  • Össznézettség: 45893
  • Feltöltés dátuma: 2012. február 17.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Citromos joghurtban pácolt csirkecomb
Klaudia 16 recept

Praktika újságban találtam.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek