Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos halkrém

Citromos halkrém
Citromos halkrém
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A Lajos Mari magazin téli számában találtam ezt a különlegesen finom és gyorsan elkészülő kencét. Friss bagettel nagyon finom! :)

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Könnyű vacsorának, mellé egy pohár behűtött száraz fehérbor...

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halakról leöntjük az olajat, és egy magasabb falú edénybe tesszük.
  2. Hozzáadjuk az olajbogyót és a kapribogyót, vajat, mustárt, majonézt, megöntözzük a citromlével.
  3. Botmixerrel krémesre turmixoljuk.
  4. Tányérba vagy tálkába szedjük, citromkarikával, petrezselyemmel díszítjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 16 824
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Mandula

Mióta szakács: 2013.05.28.
35 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
mikor: tízórai, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

citromos halpástétom, halkrém, halas kence

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

284
hering 15 dkg
sprotni 10 dkg
citromlé 0.5 citromból nyert
olajbogyó 5 dkg
kapribogyó 1 ek
vaj 5 dkg
mustár 2 kk
majonéz 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint