Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos csirke fokhagymás spenóttal, friss salátával

Citromos csirke fokhagymás spenóttal, friss salátával
Citromos csirke fokhagymás spenóttal, friss salátával
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti a savanykás ételeket, azoknak kimondottan javasolt...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfiléket szeleteljük fel. Sózzuk, ízlés szerint borsozzuk be.
  2. Kis olívaolajat hevítsünk fel a serpenyőben, majd ezen a csirke mindkét oldalát pirítsuk meg.
  3. A csirkékre tesszük a citromkarikákat. A maradék citrom levét nyomjuk bele, és egy kis vízzel öntsük fel. Fedjük le, és vegyük takarékra a tűzhelyet.
  4. A bébispenótot pároljuk meg. Kis fokhagymát pirítsunk, és tegyük hozzá a parajt. Kicsit forgassuk össze, és már kész is.
  5. A salátákat tisztítás után daraboljuk kis kockákra, és tegyük a tányérra. Szedjük mellé a parajt. Tegyük a tányérra a csirkemelleket, rá a citromkarikákat. A visszamaradt citromos pecsenyelével öntsük le a húst.
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 280
elküldve: 0
receptkönyvben: 20
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Panelkonyha

Mióta szakács: 2016.05.03.
34 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

spenótos csirkemell, csirke citromosan

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

306
csirkemell filé 80 dkg
citrom 2 db
fokhagyma 3 gerezd
spenót 20 dkg
olívaolaj 2 ek
víz 3 dl
jégsaláta 15 dkg
cikória 15 dkg
radicchio 15 dkg
1 csipet
bors 0 ízlés szerint