Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás salátaöntet

Céklás salátaöntet
Céklás salátaöntet
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Húsokhoz, salátákhoz tálaljuk, kefírrel vagy joghurttal is készülhet tejföl helyett.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Összekeverjük a majonézt, a tejfölt és a fűszereket, a borsot frissen őröljük bele.
  2. A céklát és az almát meghámozzuk, nyersen lereszeljük, az újhagymát nagyon finomra vágjuk.
  3. Összekeverjük a hozzávalókat.
  4. Behűtve kínáljuk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 11 373
elküldve: 3
receptkönyvben: 162
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Jahin

Mióta szakács: 2010.02.07.
189 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
adag: 4 főre
fogás: köret

egyéb elnevezések

céklás-majonézes szósz, céklás-tormás öntet majonézzel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Aksulah
Aksulah Tue, 2013-10-22 12:45

Első próbálkozásom nyers céklával, és nem bántam meg, hogy ezt a receptet választottam! Egy szerelem kezdetét jelenti! :) Köszönöm!

228
cékla 1 db
alma 1 db
újhagyma 1 db
majonéz 6 dkg
tejföl 2 dl
torma 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 1 teáskanál