Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembert sajt rántva karamellizált almával, áfonyadzsemmel

Camembert sajt rántva karamellizált almával, áfonyadzsemmel
Camembert sajt rántva karamellizált almával, áfonyadzsemmel
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Régóta tervbe vettem, hogy elkészítem, nem olyan ördöngösség, csak nyugalom kell a bundázáshoz. Villával ne szúrjuk meg a sajtot, mert rögtön kifolyik a bundából.

hozzávalók / 2 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Isteni finom, mindenki minden évszakban nagyon szereti.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kerek camembert sajtot négy cikkre vágjuk. Bundázzuk. Liszt-tojás-morzsa-tojás-morzsa.
  2. Mélyhűtőbe tesszük 20-30 percig. Közben megfőzzük a rizst.
  3. Karamellizált almát készítünk almakarikákból, egy tepsiben. Lehet zsiradék nélkül vagy egy mokkáskanál margarinnal is. Az áfonyadzsemet a karikákba kanalazzuk.
  4. A sajtot 5 perc alatt közepesen forró olajban kisütjük, az olaj csak a feléig érjen, villával nem szabad beleszúrni, mert kifolyik a sajt a bundából. Tálaljuk.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 406
elküldve: 1
receptkönyvben: 76
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Tóth Anita

Mióta szakács: 2016.10.31.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Camembert, camembert sajt rántva áfonya, alma

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

870
camembert sajt 12 dkg
zsemlemorzsa 50 g
finomliszt 3 dkg
tojás 1 db
alma 1 kis db
áfonyadzsem 2 ek
rizs 5 dkg
víz 1 dl
dió 1 dkg
0 ízlés szerint