Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Burgonyás sajtos kenyér

Burgonyás sajtos kenyér
Burgonyás sajtos kenyér
65 perc / előkészület: 15 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem rég kaptam a kenyérsütőgépet, amit most minden nap használok, így találtam rá erre a receptre is, ami nagyon bevált. Sütőben még nem próbáltam.

hozzávalók / 8 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Mindent sorban a gépbe töltünk.
  2. Gyors programot (nálam 2:20perc; 1000g-os; sötét színű legyen) beállítunk.
  3. Az utolsó kelesztés után megkenjük tejföllel, és szezámmagot szórunk a tetejére.
  4. Ha megsült, kivesszük a gépből, és kiborítva hagyjuk kihűlni, és csak utána vágjuk fel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 7 569
elküldve: 1
receptkönyvben: 92
elkészítve: 2/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Manolya

Mióta szakács: 2011.02.05.
17 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
alkalom: szüret, húsvét, szilveszter, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
kategória: kenyerek
konyhatechnológia: kenyérsütő receptek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: köret
adag: 8 főre

egyéb elnevezések

burgonyás kenyér, szezámmagos kenyér, sajtos kenyér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

366
víz 300 ml
margarin 25 g
tojás 1 db
burgonya 70 g
sajt 70 g
2 teáskanál
cukor 1 teáskanál
kenyérliszt BL80 630 g
instant élesztő 1 tasak (7 gr)
sikér 1 késhegynyi
aszkorbinsav 1 késhegynyi
tejföl 1 ek
szezámmag 1 ek