Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (4)

leírás

A sikér egy fehérje, amely a búzában és más gabonafélékben található meg. A különböző búzáknak különböző sikértartalmuk van. A sikér rugalmassá teszi a tésztát, keléskor nem engedi hogy a képződő gázbuborékok kiszabaduljanak - így lesz magas a kenyér és nem esik össze. A magyar gabonaiparban a világ legmagasabb sikér követelménye van érvényben. Hát igen, a magyar kenyérnek nincsen párja.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

Sikér alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (4)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        gőzölög
        gőzölög Wed, 2013-05-01 12:41

        Bocs, kissé későn, de leírom, Búza sikér, (Natura) gyógynövény boltban, 250 g, 305 Ft, volt. (pékárú, stb, 1 ek, 0,50 liszthez)

        Lardee32
        Lardee / Lardee32 Wed, 2013-01-02 16:42

        Próbálta már valaki hogy sikért ad a a tönkölykenyérhez ? Lazább és lyukacsosabb lesz a belseje ?
        köszi, Marcsi

        Winny53
        Winny53 Sun, 2012-12-16 15:15

        hanya195780
        Szia. Válaszolni ugyan nem tudok a kérdésedre, de hátha többen kérdezzük akad Valaki aki megválaszolja a kérdést.

        hanya195780
        hanya195780 Sun, 2012-09-30 17:23

        Hol lehet beszerezni a sikért mert én még nem találkoztam vele a boltokban?
        Megköszönném ha valaki adna választ.