r
Nosalty Logó

Buffalo csirkeszárnyak kéksajtos szósszal

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
annanász
Buffalo csirkeszárnyak kéksajtos szósszal
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Sült csirkeszárnyak

Buffalo szósz

Kéksajt szósz

Összesen 915 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Sült csirkeszárnyak

Buffalo szósz

Kéksajt szósz

Összesen 1829 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír

Sült csirkeszárnyak

Buffalo szósz

Kéksajt szósz

Összesen 158 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.7 g

Zsír

  • Összesen
    72.8 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    326 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1829.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    48 mg
  • Kálcium
    323 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    504 mg
  • Nátrium
    889 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.2 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    278.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    220 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    20 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    212 mg
  • Retinol - A vitamin:
    209 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    105 micro
Összesen 915 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    103.4 g

Zsír

  • Összesen
    145.6 g
  • Telített zsírsav
    52 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    39 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    13 g
  • Koleszterin
    653 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3659.1 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    96 mg
  • Kálcium
    645 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    119 mg
  • Foszfor
    1009 mg
  • Nátrium
    1778 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.4 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    556.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    440 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    22 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    77 micro
  • Kolin:
    425 mg
  • Retinol - A vitamin:
    418 micro
  • α-karotin
    10 micro
  • β-karotin
    265 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    210 micro
Összesen 1829 kcal
  • 13% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    57 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    317.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    56 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    87 mg
  • Nátrium
    154 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    38 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    23 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    18 micro
Összesen 158 kcal

Hozzávalók

Sült csirkeszárnyak

Buffalo szósz

Kéksajt szósz

Elkészítés

Sült csirkeszárnyak

  1. Az airfryer rácsát, oldalát megkenjük tetszőleges zsíradékkal/olajjal, majd 180 fokon 10 percet sütjük, megfordítjuk, majd még 10 perc sütés.

Buffalo szósz

  1. A vajat megolvasztjuk, összekeverjük a többi alapanyaggal és a már kisült csirkét beleforgatjuk.

Kéksajt szósz

  1. A sajtot összetörjük és hozzákeverjük a többi alapanyagot.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 505
  • Feltöltés dátuma: 2023. március 10.

Ajánló

Mellé zellerszárat vagy csíkokra szeletelt répát ajánlok mártogatni.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
annanász 1 recept

Hozzávalók

Sült csirkeszárnyak

Buffalo szósz

Kéksajt szósz

Címlapról ajánljuk

4 bonyolult étel, amelynek lusta verziója is létezik

Vannak a konyhaművészetnek azon ételremekei, amelyekhez csak ritkán nyúlunk vagy kevésszer jutunk el, mert megfőzésükhöz nemcsak sok idő, de némi kézügyesség/tapasztalat is szükséges. Ha mégis nagyon rákívánunk valamelyikre, de nem akarunk sokat bíbelődni, készítsük el à la lusta módon.

Lakos Benedek

További cikkek

4 konyhai maradék, amelytől megerősödik a levendulád

A levendula az egyik legnépszerűbb évelő növény itthon, amely feltűnő megjelenésének és jól ismert illatának köszönhetően megragadja a szemünket és az orrunkat is. Akad azonban néhány konyhai maradék, amivel még pompásabbá és erősebbé teheted ezt a kedvelt virágot.