Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bruschetta sült gomolyával és céklával

Bruschetta sült gomolyával és céklával
Bruschetta sült gomolyával és céklával
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Néha legegyszerűbb dolgok a legfinomabbak. A következő recept is erre egy tökéletes példa, melyben gomolya sajtot sütöttem, és pirítósra téve, kevés sült céklával fogyasztottam. Igazi őszi csoda-étel!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyérszeleteket megpirítjuk.
  2. A céklát meghámozzuk, és vékony hasábokra vágjuk, majd kevés olívaolajon megsütjük. Az olívaolajba még a legelején mustármagot szórunk.
  3. A gomolya sajtot ujjnyi szeletekre vágjuk, és száraz serpenyőben megsütjük.
  4. Végén pedig a sajtokat a fokhagymával megkent pirítósra fektetjük. Ráhalmozzuk a sült céklát, és az egészet nyakon öntjük balzsamecetkrémmel!

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 506
elküldve: 0
receptkönyvben: 9
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabadtűz

Mióta szakács: 2017.04.19.
17 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
elkészítési idő: 5-15 perc
fogás: amuse-bouche
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
alkalom: szilveszter

egyéb elnevezések

céklás bruschetta sajttal

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

392
gomolya sajt 15 dkg
cékla 2 közepes db
mustármag 2 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
dió 1 marék
kenyér 4 szelet
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
balzsamecet 1 teáskanál