Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Szójababos bruschetta

Szójababos bruschetta
Szójababos bruschetta
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet el lehet készíteni bármilyen apróbb szemű babbal, akár babkonzervből! A szójabab nagyon finom, kellemes, semleges ízű és az egyik legegészségesebb ételünk.

Érdekesség, amit a bruschetta szó jelentéséről olvastam, hogy Toszkánában a bruschetta vöröskáposzta leves fokhagymás pirítóssal!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A szójababot egy éjszakára hidegvízbe áztatjuk, másnap 1-2 óra alatt puhára főzzük sós vízben a 2 babérlevéllel.
  2. A paradicsomokat negyedeljük, a hagymát nagyon vékonyan felkarikázzuk, és összekeverjük őket a kihűlt babbal.
  3. Az aprított petrezselyemmel és bazsalikomlevéllel meghintjük, és meglocsoljuk az olívaolajjal és a balzsamecettel.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 260
elküldve: 0
receptkönyvben: 29
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

DiaNatura

Mióta szakács: 2012.05.08.
131 recept

receptjellemzők

fogyókúra: 90 napos diéta - keményítőnap
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: tapas
vegetáriánus: vegán
fogás: hideg előétel
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

Szójabab saláta, olasz bruschetta, friss szójababos saláta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

202
szójabab 126 g
koktélparadicsom 25 dkg
főzőhagyma 1 közepes fej
petrezselyem 0.5 csokor
bazsalikom 10 levél
olívaolaj 2 ek
balzsamecet 4 ek
babérlevél 2 db
0 ízlés szerint