Gomolya sajt

Juhtejból készült, üde ízű és illatú, kellemesen sós, friss sajt. Eredetileg a juhászok készítették, jellemzően az Alföldön. Ma már tehéntejes változat is kapható, és sokszor eltérnek az eredeti cipó alakú formától is.
Bármikor.
Hűtőszekrényben.
fehérjetartalom
25 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
1 g
víztartalom
0 g
fehérje
25 g
Zsír
ásványi anyagok
szénhidrát
vitaminok
Nincs mese, ma egy igazán laktató és kiadós egytálétel lesz az ebéded, ne is ellenkezz! Ezekből ráadásul tuti marad másnapra is...
NosaltyA frankfurti leves olyan étel, melyet már a menzán is sokat szerettünk. Most pedig, hogy beköszöntött az ősz, érdemes lehet otthon is elkészíteni, kis múltidézés gyanánt.
NosaltyHa nem akarunk sokat bajlódni a mai desszerttel, az egyik most következő sütésmentes süti lesz a megmentőnk. Mert a hűtőben is ugyanúgy készülhetnek csodás édességek!
NosaltyItt az ideje, hogy te is elsajátítsd a tudást, aminek birtokában felismerheted, ha „mű" a paradicsom.
Ha azt szeretnéd, hogy jövőre is sok virágot hozzanak a levendulák, akkor nem mindegy, hogy mikor metszed meg őket!
Olaszos húsos tésztákkal lepünk meg titeket ma: lesz itt bolognai, spagetti húsgombóccal, őrült finom paradicsomos raguk, eredeti lasagne, akár minden napra választhatsz másikat!