Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (2)

leírás

Juhtejból készült, üde ízű és illatú, kellemesen sós, friss sajt. Eredetileg a juhászok készítették, jellemzően az Alföldön. Ma már tehéntejes változat is kapható, és sokszor eltérnek az eredeti cipó alakú formától is.
 

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

Gomolya sajt alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (2)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Wed, 2010-11-17 16:50

        Ez nekem házi feladatnak kellet hon és népismeret órára!

        Törölt Felhasználó
        Törölt Felhasználó Fri, 2010-10-22 16:46

        Esetleg ha tudnád nekem mondani, hogy mijen fajta húsokkal lehet sütni a gomolyasajtot, megköszönném.:)